Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2009

επόμενη μέρα (εκείνου)

Εκείνη έφυγε. ΄Ενοιωσε για λίγο στον αέρα το άρωμά της να πλανιέται δίχως πνοή και σάρκα Άνοιξε το παράθυρο να κατακλύσει το χώρο το φώς, να διώξει τα φαντάσματα.
Είχε ξημερώσει Όλα έμοιαζαν απροσδόκητα ελαφριά και ευχάριστα σα να είχε φύγει από πάνω τους η ματαιότητα και η θλίψη τούτης της συνάντησης δίχως νόημα .
Ήταν που εκείνη δεν καταλάβαινε πως όλα μεταξύ τους είχαν μια τυχαιότητα -σαν σύμπτωση έμοιαζαν -που δεν έπρεπε να διαταραχθεί αγγίζοντας το μοιραίο.
Μα εκείνη επέμενε να ντύνει τις στιγμές με την μελοδραματικότητα σμιξίματος αληθινών εραστών που αγωνιούν να ενωθούν και να χαθούν.
Αυτό τον έκανε να νοιώθει αμήχανος σχεδόν παγιδευμένος σε μια του αρχική επιπόλαιη κίνηση που θα θελε να χε τη δύναμη να την τελειώσει δίχως συνέχεια.
Με κάποιο τρόπο έμοιαζε υποχρεωμένος στη δική της θέληση κι αυτό διόλου δεν του άρμοζε.
Συρμένος σε ένα χορό που τα βήματά του δε γνώριζε, μα και δεν είχε καμμιά πρόθεση να χορέψει ,έτσι του φάνηκε.......
Αναζήτησε μέσα του το κενό μιας κάποιας απώλειας μα δεν το βρήκε Καθόλου δεν τον ένοιαζε ήταν ολότελα ξεκάθαρο και τόσο ανακουφιστικό.
Κι άλλοτε είχε νοιώσει έτσι μα δεν της το΄πε από κάποιο αίσθημα άσκοπης συμπόνιας.
Το γραψε τότε σε ένα στιχάκι που τ΄άφησε να ταξιδέψει στον ιστοχώρο μήπως και το λάβει.
Εκείνη του φανέρωσε πως μόλις πρόσφατα είχε πέσει στο δρόμο της. Σαν από μηχανής θεός .....σκέφτηκε... την ώρα που τα δαχτυλά του την αποχαιρετούσαν πυρετικά πάνω σε ένα πληκτρολόγιο.....

8 σχόλια:

Diatton είπε...

Εσύ το ανέβασες 28 Φεβρουαρίου, εγώ σχολιάζω 1 Μαρτίου για να σου φέρω μαζί και την άνοιξη!

EVISSA είπε...

DIATTON
σε ευχαριστώ για το σχόλιο αλλά κυρίως για την άνοιξη που έφερες στη σελίδα .να είσαι καλά, γλυκειά άνοιξη λοιπόν και καλή σαρακοστή....

Ανώνυμος είπε...

"Εκείνος" πάντα σκληρός κι επιπόλαιος. "Εκείνη" αντίθετα, ονειροπόλα και συναισθηματική. Και οι δύο "μονομαχούν" στο Νετ έστω και σε ασύμπτωτους χρόνους ίσως και πρόσωπα.
Συμβαίνει ενίοτε και στις καλύτερες των οικογενειών γλυκιά μου Evissa. Αλλά εσύ καλά το ξέρεις : Μασάει η κατσίκα ταραμά? Σπινιάρει η γάτα στο τζατζίκι? Λούζεται η Σοράγια με μπανάλ?

Ανώνυμος είπε...

Α, και να μην ξεχάσω : καλή άνοιξη, κι εύχομαι σύντομα να αφήσεις πίσω σου τις ασύμφορες "φούσκες" του χρηματιστηρίου και να ξεκινήσεις επενδύσεις στην πραγματική οικονομία.

ο ίδιος

EVISSA είπε...

iάγνωστε μάλλον είστε έτερος του άλλου αγνώστου κι ο τρόπος έκφρασης κάποον μου θυμίζει ,,,κάποιον μου θυμίζει .σας ευαριστώ για τηνεμπιστοσύνη σας στις ικανότητες που μάλλον αγνοώ ότι έχω και μου εύχομαι συντόμως να τις ειδώ.
καλή σαρακοστή και όμορφη άνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

kαλά καταλάβατε εγώ είμαι ο άλλος άγνωστος κι έχω να πω, πως αν ήμουν "εκείνος" θα θελα η σύμπτωση της συνάντησης μαζί σας να είναι μοιραία.
Kαληνύχτα τρυφερή evissa.

EVISSA είπε...

ΆΓΝΩΣΤΕ Β
το μοιραίο ποιός μπόρεσε να το ορίσει?
Στη θέση του άλλου σπανίως χωρούμε.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου κλπ...κλπ
καληνύχτα...

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品